More

  Taxa auto – șoferii își primesc banii

  Array

  Începând de astăzi proprietarii de maşini care au plătit taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule îşi pot recupera banii pe cale administrative fără a mai fi nevoiţi să iniţieze o acţiune în instanţa. Ei trebuie să facă o cerere la finanţe prin care cer restituirea sumei plătite, urmând că această să le fie restituită în rate.

  Persoanele interesate pot depune o cerere în scris la finanţe în care solicită restituirea taxei iar în termen de 45 de zile vor fi soluţionate urmând ca în următoarele 10 zile să fie comunicat răspunsul.. Restituirea se va face pe cale administrativă în rate timp de 5 ani. Valoarea unei rate este de aproximativ 20% din totalul taxei.
  Menţionăm că restituirea taxei auto pe cale administrative este susţinută de Ordonanţă Guvernului nr. 40/2015, publicată ieri în Monitorul Oficial şi se restituie doar sumele plătite după 2010.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI