More

  Tătăruşi: Spărgător de meserie arestat preventiv pentru 29 de zile

  Array

  Duba PolitieTanarul incatusat ieri de politistii locali pe Esplanada din zona Vale a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Petrut Boca, in varsta de 23 de ani din comuna Tatarusi este suspectul principal in cazul a trei spargeri comise la societati comerciale de pe raza aceeleasi localitati.

  Joi, 11 iulie, tanarului I s-au pus catusele chiar in timp ce se plimba alaturi de un alt suspect Gheorghita Sandu, de 36 de ani, din comuna Draguseni.

  Ulterior, in urma cercetarilor s-a descoperit asupra sa suma de 1.214 lei bani proveniti din spargerea unui magazin, in data de 10 iulie. Politistii au decis retinerea sa pentru 24 de ore iar astazi magistratii Judecatoriei Pascani au acceptat propunerea procurorilor ca acesta sa fie cercetat in stare de arest preventiv.

  Din referat rezulta faptul ca, Petrut Boca a mai comis doua spargeri in lunile aprilie si martie la alte magazine din Tatarusi.

  Politistii au reusit sa il prinda, dupa ce patronul societatii comerciale unde a fost comis ultimul furt l-a recunoscut in zona vale in urma vizionarii imaginilor de pe camerele de supraveghere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet