More

  Tătăruşi: Şi-a tăiat piciorul cu o drujbă, din cauza unui rachiu (VEZI FOTO)

  Array

  Taiat cu drujbaZi cu ghinion pentru un barbat din Tatarusi. Din spusele martorilor, la primele ore ale diminetii, Gheorghe Zaharia a servit un pahar cu rachiu si s-a apucat sa taie niste lemne cu o drujba, in curtea din fata casei.

  Intr-o clipa de neatentie, localnicul in varsta de 39 de ani a scapat unealta de pe trunchiul de copac iar dintii taietori au ajuns in gamba stanga. Imediat, un vecin a auzit tipetele victimei si a sunat de urgenta la 112.

  Taiat cu drujba1Oamenii aflati la fata locului i-au acordat primul ajutor si i-au legat un garou pentru a nu pierde prea mult sange.

  La fata locului, s-a deplasat un echipaj de ambulanta cu medic care l-a transportat pe barbat la Spitalul de Urgenta din Pascani.

  Taiat cu drujba2Potrivit medicului urgentist Adrian Andriescu, personalul medical a reusit sa opreasca hemoragia iar la scurt timp, pacientul a fost redirijat catre Clinica de Chirurgie Plastica din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI