1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Tragedie la Tatarusi. Un tanar s-a spanzurat dupa ce a pierdut 600 lei la jocurile de noroc

Clipe de groaza in aceasta dimineata, 28 octombrie a.c., la Tatarusi. Un minor in varsta de 17 ani a fost gasit spanzurat in podul casei, chiar de mama lui. Cosmin Nemtanu disparuse de acasa de cateva zile, insa nimeni nu s-a gandit ca ar putea recurge la acest gest. Apropiatii au sunat de urgenta la ambulanta, in speranta ca adolescentul va fi salvat, insa medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic.

Potrivit celor spuse de rude, baiatul ar fi cazut in patima jocurilor de noroc. A luat de acasa 600 de lei si i-a pierdut la aparate. De frica ca se va afla si va fi mustrat de parinti, adolescentul si-a pus capat zilelor, in podul casei. Vecinii au ramas muti de uimire cand au aflat de tragedie. Toata lumea il stia ca un baiat cuminte, care ajuta pe oricine.

Tanarul era elev la Liceul Tehnologic din Tatarusi, la profilul design vestimentar si avea rezultate bune la invatatura. Insa, in ultima perioada era din ce in ce mai abatut.

Trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru investigatii amanuntite, iar peste cateva zile va fi inmormantat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow