23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Tătăruși la Târgul de Turism de la București

Târgul de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului, a fost deschis oficial joi, 16 noiembrie 2017, în Pavilionul C3 al Centrului Expozițional Romexpo.

Bucovina Mică îi atrage pasionaţii de turism cultural către comunitate și la perțuri foarte mici. În această perioadă, în capitală are loc ediția de toamnă a acestui eveniment. Astfel, pimarul comunei Tătăruși, Costel Iosub le va vorbi celor prezenți despre frumusețea locului, încercând să-i convingă să le viziteze zona. Este pentru al treilea an când cea mai frumoasă comună din județ este prezentă la acest eveniment.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a declarat: „Îmi revine deosebita onoare să fiu și astăzi alături de dvs. la deschiderea celei de-a 38-a ediții a Târgului de Turism al României. TTR adună laolaltă 203 expozanți care ocupă 7474 mp. Îmi doresc ca turismul să ajungă să reprezinte o cifră semnificativă din PIB și acest lucru se va întâmpla când locurile de cazare certificate și recunoscute oficial vor corespunde cu statisticile Poliției Române vis-a-vis de turiștii înregistrați.”

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) – partener strategic, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow