More

  Tătăruși la Târgul de Turism de la București

  Târgul de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului, a fost deschis oficial joi, 16 noiembrie 2017, în Pavilionul C3 al Centrului Expozițional Romexpo.

  Bucovina Mică îi atrage pasionaţii de turism cultural către comunitate și la perțuri foarte mici. În această perioadă, în capitală are loc ediția de toamnă a acestui eveniment. Astfel, pimarul comunei Tătăruși, Costel Iosub le va vorbi celor prezenți despre frumusețea locului, încercând să-i convingă să le viziteze zona. Este pentru al treilea an când cea mai frumoasă comună din județ este prezentă la acest eveniment.

  Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a declarat: „Îmi revine deosebita onoare să fiu și astăzi alături de dvs. la deschiderea celei de-a 38-a ediții a Târgului de Turism al României. TTR adună laolaltă 203 expozanți care ocupă 7474 mp. Îmi doresc ca turismul să ajungă să reprezinte o cifră semnificativă din PIB și acest lucru se va întâmpla când locurile de cazare certificate și recunoscute oficial vor corespunde cu statisticile Poliției Române vis-a-vis de turiștii înregistrați.”

  Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) – partener strategic, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet