9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Tatăl a zece copii găsit spânzurat cu cablul de la televizor

spanzurat cu cablul de la televizorDramă în sânul unei familii din comuna Răchiteni. Soțul și tatăl a zece copii a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa unei rude.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice și a fost găsit de către cumătrul acestuia.

Astăzi, în jurul orelor 07:30, Popescu Adriana, de 24 de ani, din satul Baiceni a sesizat prin serviciul de urgență 112, că în casa vecinului se află un om care s-a sinucis. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din comună, care l-au găsit pe Ionel Vicoveanu, de 49 de ani, spânzurat de o grindă, într-o cameră a casei cumătrului sau, Neculai Curcan.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul a mers în cursul zilei de duminică la casa rudei sale, care era plecată din localitate și s-a sinucis cu cablul de la antena televizorului.

Lucrătorii de poliție au deschis, în cauză, un dosar penal de moarte suspectă și se fac în continuare cercetări pentru a se stabili de ce bărbatul a mers peste un kilometru și a decis să se spânzure în casa celui care i-a botezat copilul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow