More

  Tatăl a zece copii găsit spânzurat cu cablul de la televizor

  Array

  spanzurat cu cablul de la televizorDramă în sânul unei familii din comuna Răchiteni. Soțul și tatăl a zece copii a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa unei rude.

  Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice și a fost găsit de către cumătrul acestuia.

  Astăzi, în jurul orelor 07:30, Popescu Adriana, de 24 de ani, din satul Baiceni a sesizat prin serviciul de urgență 112, că în casa vecinului se află un om care s-a sinucis. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din comună, care l-au găsit pe Ionel Vicoveanu, de 49 de ani, spânzurat de o grindă, într-o cameră a casei cumătrului sau, Neculai Curcan.

  În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul a mers în cursul zilei de duminică la casa rudei sale, care era plecată din localitate și s-a sinucis cu cablul de la antena televizorului.

  Lucrătorii de poliție au deschis, în cauză, un dosar penal de moarte suspectă și se fac în continuare cercetări pentru a se stabili de ce bărbatul a mers peste un kilometru și a decis să se spânzure în casa celui care i-a botezat copilul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet