More

  Tatăl a zece copii găsit spânzurat cu cablul de la televizor

  Array

  spanzurat cu cablul de la televizorDramă în sânul unei familii din comuna Răchiteni. Soțul și tatăl a zece copii a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa unei rude.

  Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice și a fost găsit de către cumătrul acestuia.

  Astăzi, în jurul orelor 07:30, Popescu Adriana, de 24 de ani, din satul Baiceni a sesizat prin serviciul de urgență 112, că în casa vecinului se află un om care s-a sinucis. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din comună, care l-au găsit pe Ionel Vicoveanu, de 49 de ani, spânzurat de o grindă, într-o cameră a casei cumătrului sau, Neculai Curcan.

  În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul a mers în cursul zilei de duminică la casa rudei sale, care era plecată din localitate și s-a sinucis cu cablul de la antena televizorului.

  Lucrătorii de poliție au deschis, în cauză, un dosar penal de moarte suspectă și se fac în continuare cercetări pentru a se stabili de ce bărbatul a mers peste un kilometru și a decis să se spânzure în casa celui care i-a botezat copilul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în Hărmăneștii Vechi și Noi, Boldești și Blăgești.

  Din cauza unei defecțiuni la rețeaua de energie electrică Delgaz Grid, care afectează alimentarea stației de pompare a apei din localitatea Boldești, ApaVital se...

  Hârlău: Un individ fără şcoală a dat un tun statului de 1,5 milioane de euro

  Un bătrân semianalfabet este acuzat că a dat statului o ţeapă de 6,5 milioane lei. Gheorghe Stănescu din Hârlău şi-ar fi înfiinţat o firmă...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI