21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Tată și fiu, internați la spital, în urma unei bătăi

ambulanta pascaniDoi pascaneni, tata si fiu, au ajuns in aceasta dimineata, de urgenta la spital, acuzand ca au fost agresati. Tanarul prezenta si o plaga injunghiata cu un cutit, iar pe fir au intrat politistii pentru a face lumina in acest caz.

Primul care a ajuns la spital, a fost tanarul, in varsta de 22 de ani. In jurul orelor 02:30, acesta s-a prezentat in Compartimentul de Primiri Urgente, unde a solicitat prim ajutor din partea medicilor acuzand ca a fost batut si injunghiat cu un cutit. Potrivit cadrelor medicale, pacientul avea multiple contuzii si a avut noroc, intrucat cutitul i-a provocat doar o plaga superficiala. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, acesta a parasit spitalul fara avizul medicilor.

Dupa o ora, in camera de urgente a ajuns si tatal acestuia, in varsta de 55 de ani. Pascaneanul era plin de vanatai din cap pana in picioare, iar la mana stanga prezenta o fractura. In cursul zilei de astazi, doctorii au decis ca barbatul sa ramana internat, pentru supraveghere.

Politistii pascaneni au deschis o ancheta in acest caz, pentru a se stabili exact ce s-a intamplat cu cei doi si de ce au ajuns la spital, ca victime ale unei agresiuni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow