13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Tata si fiu din Mogosesti-Siret batuti dupa un scandal cu un consatean

Un tanar impreuna cu tatal sau au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de un consatean.Din cauza scandalului provocat, la fata locului a venit un echipaj de politie de la Pascani si ambulanta, care a preluat victimele si le-a dus la spital.
Tanarul a scapat cu rani usoare si a fost trimis acasa. Tatal sau in schimb, s-a ales cu lovituri la cap si si-a pierdut cunostinta. El a refuzat sa fie trimis la Iasi pentru a i se face mai multe verificari si a cerut sa fie lasat sa mearga la domiciliu.
Agresorul s-a ales si el cu lovituri la cap si cu pierderea cunostintei. In urma scandalului provocat, pe langa rani, barbatul s-a ales si cu dosar penal pentru agresiune.
sincron acsinte
Tot agresat s-a prezentat la spital si A.V, de 45 de ani din Heresti. Barbatul avea mai multe lovituri in zona fetei, in urma agresiunii fiindu-I afectat ochiul stang. El a fost trimis la Oftalmologie, Iasi.

Si pentru un copil de 12 ani weekendul s-a terminat intr-un mod neplacut.El a cazut din caruta in care se afla, suferind mai multe rani. Din neatentie, el s-a dezechlibrat si a cazut sub rotile carutei care i-a strivit zona abdsominala. A fost trimis la Spitalul Sfanta Maria din Iasi pentru a primi ingrijiri medicale .
sincron acsinte

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow