More

  Tata si fiu din Mogosesti-Siret batuti dupa un scandal cu un consatean

  Array

  Un tanar impreuna cu tatal sau au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de un consatean.Din cauza scandalului provocat, la fata locului a venit un echipaj de politie de la Pascani si ambulanta, care a preluat victimele si le-a dus la spital.
  Tanarul a scapat cu rani usoare si a fost trimis acasa. Tatal sau in schimb, s-a ales cu lovituri la cap si si-a pierdut cunostinta. El a refuzat sa fie trimis la Iasi pentru a i se face mai multe verificari si a cerut sa fie lasat sa mearga la domiciliu.
  Agresorul s-a ales si el cu lovituri la cap si cu pierderea cunostintei. In urma scandalului provocat, pe langa rani, barbatul s-a ales si cu dosar penal pentru agresiune.
  sincron acsinte
  Tot agresat s-a prezentat la spital si A.V, de 45 de ani din Heresti. Barbatul avea mai multe lovituri in zona fetei, in urma agresiunii fiindu-I afectat ochiul stang. El a fost trimis la Oftalmologie, Iasi.

  Si pentru un copil de 12 ani weekendul s-a terminat intr-un mod neplacut.El a cazut din caruta in care se afla, suferind mai multe rani. Din neatentie, el s-a dezechlibrat si a cazut sub rotile carutei care i-a strivit zona abdsominala. A fost trimis la Spitalul Sfanta Maria din Iasi pentru a primi ingrijiri medicale .
  sincron acsinte

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI