More

  Tata si fiu din Mogosesti-Siret batuti dupa un scandal cu un consatean

  Array

  Un tanar impreuna cu tatal sau au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de un consatean.Din cauza scandalului provocat, la fata locului a venit un echipaj de politie de la Pascani si ambulanta, care a preluat victimele si le-a dus la spital.
  Tanarul a scapat cu rani usoare si a fost trimis acasa. Tatal sau in schimb, s-a ales cu lovituri la cap si si-a pierdut cunostinta. El a refuzat sa fie trimis la Iasi pentru a i se face mai multe verificari si a cerut sa fie lasat sa mearga la domiciliu.
  Agresorul s-a ales si el cu lovituri la cap si cu pierderea cunostintei. In urma scandalului provocat, pe langa rani, barbatul s-a ales si cu dosar penal pentru agresiune.
  sincron acsinte
  Tot agresat s-a prezentat la spital si A.V, de 45 de ani din Heresti. Barbatul avea mai multe lovituri in zona fetei, in urma agresiunii fiindu-I afectat ochiul stang. El a fost trimis la Oftalmologie, Iasi.

  Si pentru un copil de 12 ani weekendul s-a terminat intr-un mod neplacut.El a cazut din caruta in care se afla, suferind mai multe rani. Din neatentie, el s-a dezechlibrat si a cazut sub rotile carutei care i-a strivit zona abdsominala. A fost trimis la Spitalul Sfanta Maria din Iasi pentru a primi ingrijiri medicale .
  sincron acsinte

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet