2.6 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Tarifele la dezinsecție sunt bune, după schimbarea managerului. Au fost trimise consilierilor

Municipiul Pașcani se pregătește pentru prima etapa de dezinsecție împotriva tantarilor, cu aproape doua luni de zile de intarzaiere fata de alte localitati. Noile prețuri pentru prestarea serviciilor de societatea locală de salubritate ar urma sa fie supuse aprobării consilierilor locali, in regim de urgență, in următoarele zile, după ce au fost ținute la sertar aproape o luna de zile, pana la schimbarea din funcție a managerului. Noul director desemnat de la începutul acestei săptămâni a trimis consilierilor locali aceeași lista cu prețuri, dar cu explicații suplimentare: 1,59 lei/mp: 0,018 lei /mp, fără TVA pentru suprafețe mai mari de 1000 mp si 1,59 lei/mp, fără TVA pentru suprafețe pana la 100 mp.
`Primarul municipiului a recunoscut, in cadrul conferinței săptămânale de presa, ca ultimile tarife propuse de fostul manager sunt in regula, desi a refuzat sa le supună aprobării odată cu proiectul de buget al societății, in ședința de la sfârșitul lunii iunie.

Pentru serviciile de dezinsecție si deratizare municipalitatea a alocat in bugetul local suma de 250 000 lei, aceeași ca si anul trecut. In 2020 societatea CLP Ecoserv a cheltuit aproape 200 000 lei pentru 3 stropiri pe o suprafața de cca 90 000 mp. Rămâne de văzut câte stropiri si pe ce suprafață din domeniul public urmează sa fie făcute in acest an. Menționăm ca locuitorii de la case, asociațiile de proprietari si proprietarii de albine trebuie anunțați cu șapte zile înainte.

Adresa nr. 655 din 09.07.2021-SC CLP ECoserv SRL Pascani

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI