More

  Târgul de Toamnă, la Târgu-Frumos – 22-24 septembrie

  Array

  Târgul de Toamnă, la Târgu-Frumos – 22-24 septembrie

  Producători de legume, fructe, produse de panificaţie, semipreparate din carne şi mulţi alţii sunt aşteptaţi să participe la sfârşitul lunii septembrie, la Târgul de Toamna, ce va avea loc în oraşul Târgu-Frumos. Aleşii locali au votat în ultima şedinţă de Consiliu, detaliile acestui eveniment cu tradiţie şi suma ce va fi alocată pentru organizare.

  În perioada 22-24 septembrie, pe esplanada din Târgu-Frumos va avea loc cea de-a V-a ediţie a Târgului de Toamna din oraş. Aleşii locali au votat în ultima şedinţă de Consiliu Local, detaliile şi suma prevăzută pentru organizarea acestui eveniment, respectiv, 9.000 de lei.

  Sunt invitaţi să participe, la fel ca şi în anii trecuţi, producători locali de legume, fructe, produse de panificaţie şi semipreparate din carne, lactate, vin şi multe altele. În aceeaşi perioada, vor poposi în zona şi meşteri populari.

  Potrivit unei adrese trimisă de Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova către Primăria din oraş, circa 40 de meşteri şi creatori populari îşi vor expune produsele. Târgoveţii vor putea cumpăra mobilier rustic, obiecte din portul popular tradiţional, icoane, leacuri din plante, preparate culinare tradiţionale şi multe altele.
  În ceea ce priveşte organizarea unui spectacol, lucrurile nu sunt stabilite deocamdată. La ediţia anterioară, atmosfera a fost asigurată de artişti renumiţi precum, Laura Lavric, Cornelia şi Lupu Rednic, Alina Eremia şi Fly Project.

  Menţionăm că anul trecut, suma prevăzută pentru eveniment a fost de 70.000 de lei din bugetul local, iar potrivit reprezentanţilor administraţiei locale s-ar fi cheltuit doar 60.000 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet