Slider

Târgul de la “Miron Costin” un succes!

 Mese încărcate cu bunătățuri scoase din cuptor sau obiecte lucrate manual totul pe fundalul muzicii de Crăciun dar și a forfotei cumpărăturilor de pus sub brăduț. Nu vorbim de un târg într-un loc public din Pașcani, ci de unul în incinta unei școli, unde elevii și profesorii s-au pregătit ca la carte pentru încă o ediție a acestui eveniment de amplare la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Municipiu. Mai mult, câteva femei au făcut demonstrații de cusut ii și bundițe.

Frumusețea sărbătorilor de iarnă cuprinde cât mai multă lume. De exemplu, o parte din elevii și profesorii de la Liceul Teoertic “Miron Costin”  au organziat și în această iarnă evenimentul Târgul de Crăciun. Elevii și profesorii au gătit prăjituri și dulcețuri, au făcut podoabe pentru brad. Doritorii au putut achiziționa și accesorii pentru pom sau masa de sărbătoare.

De asemenea, cateva femei au oferit lecții de cusut ii și bundițe. Frumusețea lucrurilor tradiționale românești a atras public numeros și la acest stand.

Târgul de Crăciun este și un prilej numai bun de relaționare între profesori, elevi și chiar părinți. Evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a VI a ediție și aduce în prim plan lucrușoarele și produse făcute manual, spune organizatorul Simona Baciu, profesor la acest liceu.

Persoanele care au ajutat la buna desfășurarea a acestui eveniment sunt profesorii coordonatori Marinela Lipovanu, Monica Ghiorghiu, Irina Oatu.

Slider