0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Târgul de Crăciun Frumos, pe esplanada orașului Târgu Frumos

C.P. În perioada 17-19 decembrie 2021, Asociația Meșterilor Populari din Moldova în parteneriat cu Primăria Orașului Târgu Frumos și Asociația Super Tineri (ASIRYS) organizează Târgul de Crăciun Frumos, pe Esplanada orașului Târgu Frumos! Evenimentul umărește promovarea patrimoniului cultural și a solidarității în spiritul Crăciunului.
La Târgul de Crăciun Frumos sunt așteptați peste 30 de meșteri populari, membri ai Asociației Meșterilor Populari din Moldova, ce vor expune frumoase obiecte tradiționale, specifice sărbătorilor de iarnă: măști populare, clopoței, podoabe, sculpturi, obiecte din ceramică etc. Târgoveții vor putea achiziționa cadouri autentice, la un preț corect, sprijinind totodată producătorii locali.
În cadrul evenimentului sunt invitați colindătorii orașului, dar și grupurile din satele și comunele limitrofe. Toți cei interesați să colinde comunitatea ori să se exprime artistic, sunt rugați să ne contacteze prin email la office@supertineri.org sau direct pe pagina noastră de www.facebook.com/ASIRYS.
,
Noi, voluntarii de la Asociația SUPER TINERI vom colecta donații în haine, jucării, rechizite și orice fel de bunuri noi sau în stare bună, pentru a le oferi unui grup de 20 de copii afectați de sărăcie din orașul Târgu Frumos. Un alt proiect pe care îl vom prezenta publicului prezent este Muzeul Cucuteni Alternativ, o inițiativă de educație non-formală care își propune să valorifice patrimoniul cultural local într-un mod experiențial și creativ.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow