More

  Targul de Cariere eJobs Expo, maine la Palas

  Array

  Tinerii cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, studenti sau absolventi, dar si persoane aflate in cautarea unui loc de munca isi pot incerca norocul la Targul de Cariere eJobs Expo Iasi.
  Editia de toamna a acestui eveniment vine cu o oferta bogata, de sute de joburi in diverse domenii. Targul se va organiza la Palas, in zilele de 8 si 9 noiembrie, intre orele 10 – 16, cu acces liber.

  Manifestarea se desfasoara in colaborare cu Centrul de Cariera al Universitatii „Al. I. Cuza” si cuprinde activitati variate: ateliere, prezentari, proiectii de filme, educatie nonformala.

  Tot la targ, participantii au posibilitatea de a se inscrie la o tombola, unde pot castiga premii sugestive si amuzante – o chitara electrica, o lopata sau un trafalet.

  Printre angajatorii care si-au anuntat prezenta se numara Renault, AROBS, Yonder, Amazon, Capgemini, CIPO, Educativa, Fidelia Casa.

  Targul de Cariere eJobs Expo este cea mai mare retea din Romania si din Republica Moldova, care aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI