15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Targul de Cariere eJobs Expo, maine la Palas

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, studenti sau absolventi, dar si persoane aflate in cautarea unui loc de munca isi pot incerca norocul la Targul de Cariere eJobs Expo Iasi.
Editia de toamna a acestui eveniment vine cu o oferta bogata, de sute de joburi in diverse domenii. Targul se va organiza la Palas, in zilele de 8 si 9 noiembrie, intre orele 10 – 16, cu acces liber.

Manifestarea se desfasoara in colaborare cu Centrul de Cariera al Universitatii „Al. I. Cuza” si cuprinde activitati variate: ateliere, prezentari, proiectii de filme, educatie nonformala.

Tot la targ, participantii au posibilitatea de a se inscrie la o tombola, unde pot castiga premii sugestive si amuzante – o chitara electrica, o lopata sau un trafalet.

Printre angajatorii care si-au anuntat prezenta se numara Renault, AROBS, Yonder, Amazon, Capgemini, CIPO, Educativa, Fidelia Casa.

Targul de Cariere eJobs Expo este cea mai mare retea din Romania si din Republica Moldova, care aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow