More

  Targul de Cariere eJobs Expo, maine la Palas

  Array

  Tinerii cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, studenti sau absolventi, dar si persoane aflate in cautarea unui loc de munca isi pot incerca norocul la Targul de Cariere eJobs Expo Iasi.
  Editia de toamna a acestui eveniment vine cu o oferta bogata, de sute de joburi in diverse domenii. Targul se va organiza la Palas, in zilele de 8 si 9 noiembrie, intre orele 10 – 16, cu acces liber.

  Manifestarea se desfasoara in colaborare cu Centrul de Cariera al Universitatii „Al. I. Cuza” si cuprinde activitati variate: ateliere, prezentari, proiectii de filme, educatie nonformala.

  Tot la targ, participantii au posibilitatea de a se inscrie la o tombola, unde pot castiga premii sugestive si amuzante – o chitara electrica, o lopata sau un trafalet.

  Printre angajatorii care si-au anuntat prezenta se numara Renault, AROBS, Yonder, Amazon, Capgemini, CIPO, Educativa, Fidelia Casa.

  Targul de Cariere eJobs Expo este cea mai mare retea din Romania si din Republica Moldova, care aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp