More

  „Târgul cu bunătăți”, la Târgu Frumos

  Array

  La sfarsitul acestei saptamani, in orasul Targu-Frumos va avea loc prima editie a “Targului cu bunatati”, organizat de o societate din Bucuresti cu sprijinul Primariei din oras. Locuitorii vor putea degusta sau cumpara bunatati traditionale romanesti din mai multe regiuni ale tarii, precum Bistrita, Maramures, Curtea de Arges, Bucuresti si altele.

  Targul se desfasoara pe Esplanada orasului, incepand de joi, 28 februarie a.c, si pana duminica, 03 martie a.c., in intervalul de timp 09:00 – 20:00, iar in cele 20 de standuri se vor gasi produse traditionale romanesti precum carnati de casa, patrama de oaie, branza de diverse sortimente dar si palinca, tuica sau vin.

  Potrivit celor declarate de organizatorul evenimentului, Cristina Arhire, printre standurile cu bunatati , va fi amplasat si un stand cu haine din blana.
  Mentionam ca urmatorul “Targ de bunatati” va avea loc in municipiul Iasi, la sfarsitul saptamanii viitoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  RCA-ul se scumpește masiv pentru unii șoferi. O măsură bună sau rea?

  Asigurările auto obligatorii se vor scumpi masiv pentru unii șoferi în perioada următoare. La propunerea firmelor de asigurare, care acuză o creștere a accidentelor și a...

  Depuneri de coroane la monumentele eroilor din suburbii și municipiul Pașcani – FOTO

  De Ziua Nationala a Romaniei, oficialitatile locale din Pascani au inceput de dimineata cu depuneri de coroane la monumentele eroilor din suburbii si municipiu. Prima...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI