10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Târgul Apicol Iași la sfarsiul saptamanii

C.P. În perioada 14 – 15 martie 2015 (sambătă și duminică), la ERA Shopping Park (Păcurari) se va desfășura a VII-a ediţie a Târgului Apicol din Moldova, un eveniment dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor, care s-a dovedit de fiecare dată un sprijin deosebit adus promovării produselor apicole şi apiculturii româneşti.
Evenimentul este organizat de I.I.C.S.I. în colaborare cu APISROM, APEMAR, ACA – Iași, ApiCris, Camera Agricolă Județeană Iași, Apiflora – Iași și Apicola Zum-Zum.
Târgul Apicol Iași va reuni peste 60 de apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara, dar și din străinătate, care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste comercializate direct de către producători, dar și utilaje și echipamente apicole. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sambătă, 14 martie, începând cu orele 09.00. Intrarea este liberă.
De asemenea, în cadrul târgului se va desfășura și o sesiune de comunicări pe teme de agricultură – domeniul apicultură. Manifestarea va avea loc duminică, 15 martie, începând cu orele 09.00, în Aula Complexului ERA Shopping Park și va reuni reprezentanți ai Camerei Agricole Județene Iași, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Iași, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Iași.
Vă așteptăm cu multe surprize dulci la casele de marcat din Carrefour ERA.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow