1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Târgu Frumos: Traficanți de țigări, trimiși în judecată

Membrii unei grupari infractionale din Targu Frumos au fost trimisi marti, 15 octombrie a.c., in judecata de catre DIICOT Iasi. Capul retelei ar fi fost Ioan Pandele, zis Cutitaru’ din oras, care coordona intreaga activitate si anume, trafic de tigari si alcool de contrabanda de provenienta din Ucraina si Republica Moldova. Potrivit rechizitoriului, acestia aveau un bar in curtea locuintei in care comercializau marfa contrafacuta atat clientilor cat si persoanelor care aprovizionau magazinele din imprejurimi, se arata in Evenimentul de Iasi.

Procurorii au depistat reteaua de traficanti dupa ce au interceptat convorbirile telefonice ale lui Pandele cu unul dintre furnizori, Igor Studolschi, atunci cand negociau preturile marfurilor si momentul in care ar fi urmat sa fie facut transportul. La perchezitii, au fost gasite mii de pachete de tigarii de contrabanda. In total 16 persoane, au fost trimise in judecata pentru initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare si sprijinire a unui asemenea grup.

Prin activitatea gruparii infractionale statul a fost pagubit cu 1,2 de milioane de lei, iar procesul se va judeca in prima instanta la Tribunalul Iasi, la mijlocul lunii noiembrie a.c.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow