25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Targu Frumos: Spatiile fostului Spital administrate de o Clinica din Iasi

spitalul-din-tg-frumos-desfiintat

Spatiille fostului Spital Orasenesc din Targu Frumos, au ajuns in administrarea unei Clinici din Iasi. Este vorba despre aceeasi clinica, care a primit prin incredintare directa o parte din cabinetele medicale ale fostului Spital, mai exact Centrul Medical Transmed Expert.

Hotararea de consiliului local prin care s-a descis acest lucru a fost anulata in urma sesizarii facute de catre doctorul Ali Ghneim, consilier local, care dorea sa administreze spatiile respective.

In urma acestei sesizari, primarul Ionel Vatamanu a decis sa scoata la licitatie cabinetele respective. Astfel, la jumatatea lunii februarie a avut loc licitatia, la care s-au prezentat 3 societati comerciale si a fost castigata de catre clinica din Iasi.

Urmatorul pas pe care Centrul Medical Transmed Expert trebuie sa il faca este sa semneze contractul, lucru ce se va intampla saptamana viitoare.

Clinica din Iasi, isi propune sa desfasoare cateva activitati medicale in sediul fostului Spital si anume, cate o sectie de medicina interna, pediatrie dar si reumatologie si recuperare medicala toate cu un total de 80 de paturi. Centrul va deschide si un laborator de analize, un cabinet de radiologie cat si o farmacie pentru ca targovetii sa nu se mai deplaseze la Iasi pentru unele investigatii medicale.

Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului ce se afla in subordinea UPU “Sfantu Spiridon” Iasi, isi va continua si el activitatea pe acelasi amplasament.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow