More

  Targu Frumos: Spatiile fostului Spital administrate de o Clinica din Iasi

  Array

  spitalul-din-tg-frumos-desfiintat

  Spatiille fostului Spital Orasenesc din Targu Frumos, au ajuns in administrarea unei Clinici din Iasi. Este vorba despre aceeasi clinica, care a primit prin incredintare directa o parte din cabinetele medicale ale fostului Spital, mai exact Centrul Medical Transmed Expert.

  Hotararea de consiliului local prin care s-a descis acest lucru a fost anulata in urma sesizarii facute de catre doctorul Ali Ghneim, consilier local, care dorea sa administreze spatiile respective.

  In urma acestei sesizari, primarul Ionel Vatamanu a decis sa scoata la licitatie cabinetele respective. Astfel, la jumatatea lunii februarie a avut loc licitatia, la care s-au prezentat 3 societati comerciale si a fost castigata de catre clinica din Iasi.

  Urmatorul pas pe care Centrul Medical Transmed Expert trebuie sa il faca este sa semneze contractul, lucru ce se va intampla saptamana viitoare.

  Clinica din Iasi, isi propune sa desfasoare cateva activitati medicale in sediul fostului Spital si anume, cate o sectie de medicina interna, pediatrie dar si reumatologie si recuperare medicala toate cu un total de 80 de paturi. Centrul va deschide si un laborator de analize, un cabinet de radiologie cat si o farmacie pentru ca targovetii sa nu se mai deplaseze la Iasi pentru unele investigatii medicale.

  Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului ce se afla in subordinea UPU “Sfantu Spiridon” Iasi, isi va continua si el activitatea pe acelasi amplasament.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet