25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Targu Frumos: Primarul a criticat dur Politia Locala. Autoturism pentru Grupa de Jandarmi

Politia-locala-va-da-si-amenzi-de-circulatie

Activitatea politistilor locali din Targu Frumos nu este vazuta cu ochi buni de catre edilul sef al localitatii. Aceasta a criticat dur modul in care politistii patruleaza pe strazile orasului, mai mult din autoturism. Acest lucru a fost subiect de discutie si pentru consilierii locali in cadrul sedintei din data de 25 februarie.

Primarul Ionel Vatamanu, spune ca in curand va trage pe dreapta masina Politiei Locale, un autoturism marca Dacia Duster, pentru ca acestia consuma degeaba combustibilul neindeplinindu-si sarcinile de servici.

El a dat si un exemplu, sambata 23 februarie, a avut loc o spargere pe raza localitatii iar politistii nu numai ca nu au intervenit, dar nici macar nu au auzit despre spargerea cu pricina.

Mai mult, primarul isi pune increderea pentru siguranta orasului in Grupa de jandarmi din Targu Frumos care, a primit un autoturism in dotare pentru 1 an de zile, din partea Primariei Targu Frumos. Astfel, in aceeasi sedinta, consilierii au votat cu maxim de voturi proiectul privind aprobarea transmiterii in folosinta gratuita catre grupa de jandarmi Targu Frumos a unui autoturism.

Este vorba despre un autoturism marca Daewoo, tip Nubira,fabricata in 2005 si care nu era utilizata de nici un compartiment al Primariei Targu Fumos. Mai mult, numarul de jandarmi din Targu Frumos a fost suplimentat cu inca 4 lucratori, astfel in momentul de fata 8 jandarmi deserversc linistea si ordinea publica pe raza orasului.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow