More

  Targu Frumos: Primarul a criticat dur Politia Locala. Autoturism pentru Grupa de Jandarmi

  Array

  Politia-locala-va-da-si-amenzi-de-circulatie

  Activitatea politistilor locali din Targu Frumos nu este vazuta cu ochi buni de catre edilul sef al localitatii. Aceasta a criticat dur modul in care politistii patruleaza pe strazile orasului, mai mult din autoturism. Acest lucru a fost subiect de discutie si pentru consilierii locali in cadrul sedintei din data de 25 februarie.

  Primarul Ionel Vatamanu, spune ca in curand va trage pe dreapta masina Politiei Locale, un autoturism marca Dacia Duster, pentru ca acestia consuma degeaba combustibilul neindeplinindu-si sarcinile de servici.

  El a dat si un exemplu, sambata 23 februarie, a avut loc o spargere pe raza localitatii iar politistii nu numai ca nu au intervenit, dar nici macar nu au auzit despre spargerea cu pricina.

  Mai mult, primarul isi pune increderea pentru siguranta orasului in Grupa de jandarmi din Targu Frumos care, a primit un autoturism in dotare pentru 1 an de zile, din partea Primariei Targu Frumos. Astfel, in aceeasi sedinta, consilierii au votat cu maxim de voturi proiectul privind aprobarea transmiterii in folosinta gratuita catre grupa de jandarmi Targu Frumos a unui autoturism.

  Este vorba despre un autoturism marca Daewoo, tip Nubira,fabricata in 2005 si care nu era utilizata de nici un compartiment al Primariei Targu Fumos. Mai mult, numarul de jandarmi din Targu Frumos a fost suplimentat cu inca 4 lucratori, astfel in momentul de fata 8 jandarmi deserversc linistea si ordinea publica pe raza orasului.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI