18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Târgu Frumos: Polițiștii locali trimiși să dea amenzi ca să-și încaseze alocația de hrană

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Munciţi mai mult pe bani mai puţini, este mesajul primarului din Târgu Frumos pentru poliţiştii locali. Subiectul a fost dezbătut în şedinţa consiliului local de la sfârşitul lunii trecute atunci când a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli. Din lipsa banilor edilul oraşului a hotărât să nu mai acorde în acest an alocaţia de hrană de 32 lei pe zi conform legii.

El a motivat că sumele necesare nu au fost prinse în buget şi că au fost cheltuiţi bani pentru maşină şi echipamente. Subiectul ar urma să fie rediscutat la următoarea rectificare bugetară în a doua jumătate a anului. Ionel Vătămanu a mai spus că banii vor fi obţinuţi din amenzile puse de poliţişti. Până atunci agenţii locali vor încasa mai puţini bani faţă de anul trecut când Primăria le-a achitat o parte din cheltuielile de masă.

Menţionăm că poliţiştii locali din Târgu Frumos au solicitat 900 de lei în plus la salariu. Banii reprezintă alocaţia de hrană pentru o luna. La Paşcani poliţiştii locali primesc 24 lei pe zi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI