More

  Targu Frumos: O bătrână se zbate între viaţă şi moarte după ce a suferit rupturi de organe interne într-un accident

  Array

  O femeie de 76 de ani din Târgu Frumos a fost grav rănită duminică seara, 7 octombrie, în timp ce traversa strada, când un autoturism a lovit-o în plin. Bătrâna se află la spital în stare gravă.

  O femeie de 76 de ani din Târgu Frumos a ajuns pe patul de spital după ce duminică, 7 octombrie, în timp ce traversa strada, o maşină a lovit-o în plin.

  Bătrâna s-a ales cu multiple răni, însă grav este că a suferit rupturi de organe interne. Medicii susţin că are şanse slabe de supravieţuire.

  „Pacienta este politraumatizată, are fractură de bazin, ruptură de splină şi de ficat, contuzii de membre. A fost operată şi se află internată în ATI-Chirurgie. Prognosticul este rezervat”, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.
  Pe numele şoferului, un tânăr de 21 de ani din Piatra Neamţ, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Aparatul etilotest a arătat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  Adevarul.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp