More

  Târgu Frumos într-o continuă modernizare

  Array

  Târgu Frumos se află de ceva timp într-un continuu proces de modernizare. În această perioadă se asfaltează mai multe străzi din oraș dar sunt deschise și câteva șantiere pentru realizarea unei săli de sport polivalente, un teren de sport, dar și o parcare într-o zonă aglomerată din oraș.

  Târgu Frumos într-o continuă modernizare. În această perioadă se asfaltează strada Nicolae Bălcescu și a accesului din D.E. 85, str. Măicuța, finalizarea străzilor Serelor și Livezii sunt cele mai importante lucrări aflate în desfașurare săptămâna aceasta.

  Primarul Ionel Vatamanu roagă cetățenii orașului: “(…) fac un apel către târgoveții care locuiesc pe aceste străzi, dar și pe celelalte care au fost deja modernizate, să dea dovadă că sunt oameni gospodari (și știu că sunt) și să-și amenajeze spațiul rămas între bordură și gard, pe toată lungimea proprietății. Am văzut că sunt deja spații amenajate și vă felicit pentru asta.”

  De asemenea, în această perioadă sunt deschise mai multe șantiere în oraș.

  Unul din cele mai importante proiecte pentru locuitorii din Târgu Frumos este realizarea Sălii de Sport Polivalente de 180 de locuri amplasată pe terenul de sport al Liceului Teoretic “Ion Neculce”. Lucrările au început de câteva zile si vor dura aproximativ 9 luni. Valoarea proiectului fiind de 1,3 milioane de euro finanţat de Compania Naţională de Investiţii.

  Un alt șantier deschis se află la Școala “Garabet Ibrăileanu”. Aici se amenajează terenul de sport, un proiect de care vor beneficia atât copiii care studiază la această şcoală cât şi cei dornici de a face sport în timpul liber. Acest proiect a fost finanţat integral de la bugetul local.

  Iar pentru șoferi, veste bună este că se amenajează și consolidează parcarea de la blocul IAS 6 Ap. de pe strada Cuza Vodă. Un proiect menit să creeze noi locuri de parcare în zona dintre Poliţie şi Primărie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI