More

  Targu Frumos: Incep lucrarile de asfaltare pentru 8 strazi

  Array

  lucrari tg frumos

  Veste buna pentru cetatenii din Targu Frumos. De saptamana viitoare vor incepe lucrarile  de asfaltare pentru 8 strazi din oras.. Este vorba despre strazile situate in Cartierul Nou si in Cartierul Florilor, in cursul zilei de astazi  autoritatile locale predand amplasamentele catre constructor.

  Licitatia pentru aceste lucrari a avut loc in luna februarie a acestui an la Primaria Orasului Targu Frumos, unde au participat 3 societati: Sc Eky Sam SRL din Targu Frumos, Sc Ted Construct Iasi si Sc Enviro Construct SRL tot din Iasi.

  Firma care a castigat licitatia se numeste SC Enviro Construct SRL, contractul este in valoare de 3,3 milioane ron iar lucrarile vor dura 2 ani de zile.

  Astfel, incepand de luni, strazile Ion Creanga, Sadoveanu, Garabet Ibraileanu, Petru Poni si Ion Neculce din Cartierul Nou vor intra in lucrari de asfaltare si modernizare al trotuarelor. Mai apoi urmeaza strazile din cartierul Florilor unde vor fi asfaltate strazile Lalelelor si Garoafelor, ca in ultima faza sa fie asfaltat sectorul de 1,4 km de pe strada 22 decembrie.

  Mentionam ca, pe strazile mentionate, societatea Apa Vital a terminat zilele trecute de modernizat reteaua de apa si canalizare, pentru a nu mai fi nevoie sa se intervina la acestea dupa turnarea covorului asfaltic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI