22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Targu Frumos: Incep lucrarile de asfaltare pentru 8 strazi

lucrari tg frumos

Veste buna pentru cetatenii din Targu Frumos. De saptamana viitoare vor incepe lucrarile  de asfaltare pentru 8 strazi din oras.. Este vorba despre strazile situate in Cartierul Nou si in Cartierul Florilor, in cursul zilei de astazi  autoritatile locale predand amplasamentele catre constructor.

Licitatia pentru aceste lucrari a avut loc in luna februarie a acestui an la Primaria Orasului Targu Frumos, unde au participat 3 societati: Sc Eky Sam SRL din Targu Frumos, Sc Ted Construct Iasi si Sc Enviro Construct SRL tot din Iasi.

Firma care a castigat licitatia se numeste SC Enviro Construct SRL, contractul este in valoare de 3,3 milioane ron iar lucrarile vor dura 2 ani de zile.

Astfel, incepand de luni, strazile Ion Creanga, Sadoveanu, Garabet Ibraileanu, Petru Poni si Ion Neculce din Cartierul Nou vor intra in lucrari de asfaltare si modernizare al trotuarelor. Mai apoi urmeaza strazile din cartierul Florilor unde vor fi asfaltate strazile Lalelelor si Garoafelor, ca in ultima faza sa fie asfaltat sectorul de 1,4 km de pe strada 22 decembrie.

Mentionam ca, pe strazile mentionate, societatea Apa Vital a terminat zilele trecute de modernizat reteaua de apa si canalizare, pentru a nu mai fi nevoie sa se intervina la acestea dupa turnarea covorului asfaltic.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow