14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Târgu Frumos: încă un consilier local își dă demisia. Regulament pentru ziariștii incomozi

Consilierii locali din orasul Targu Frumos se intrunesc la inceput saptamanii viitoare intr-o noua sedinta de consiliu local. Pe ordinea de zi vor fi supuse dezbaterii un numar de 22 de proiecte de hotarare, cele mai multe facand obiectul evaluarii unor terenuri de pe raza orasului pentru concesionare sau vanzare.
In cea de-a doua sedinta din acest an, se va discuta si despre vacantarea unui post de consilier local, prin demisionarea actualului consilier. Este vorba despre Vasile Sita, consilier din partea PNL , care a fost acuzat ca in alegerile locale ar fi colaborat cu un alt partid, motiv pentru ca si-a inaintat demisia. In locul lui va veni urmatorul de pe lista de supleanti, fiind vorba despre Marius Buhu.

Un alt proiect de hotarare prevede acreditarea reprezentantilor mass-media. Aceasta masura a fost luata dupa ce in presa judeteana a aparut un articol, nu tocmai agreabil, la adresa actualului primar, Ionel Vatamanu. Pentru construirea unui parc eolian se face un pas inainte, fiind supus dezbaterii un proiect ce prevede planul urbanistic zonal pentru firma ce se va ocupa de acest obiectiv.

Alte articole