27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Târgu Frumos: Găinar judecat în două procese separate în aceeaşi zi

Un găinar din Târgu Frumos a trebuit să se prezinte în faţa judecătorilor în două procese diferite în aceeaşi zi. Într-unul din cazuri, Denis Udilă a fost chemat să răspundă unei acuzaţii de tâlhărie, iar în celălalt, pentru vânzarea de ţigări de contrabandă şi petarde.

O primă faptă s-a petrecut cu o zi înaintea Anului Nou 2018, când Udilă se afla în centrul oraşului Târgu Frumos împreună cu fratele său mai mic şi un prieten al acestuia. Udilă a intrat în staţia PECO OMV, luând din interiorul acesteia o cutie de carton cu 8 sticle de lichid de parbriz în valoare de 231,92 lei. A dat cutia peste gard fratelui său, după care cei trei au plecat. Doi cetăţeni aflaţi în zonă au observat furtul şi l-au anunţat pe angajatul benzinăriei, V.P., care a plecat în urmărirea hoţilor la volanul unei Skoda. I-a ajuns şi a încercat să smulgă cutia din mâinile lui Udilă, fără însă a reuşi. Atunci, V.P. a anunţat Poliţia, continuând totodată să-i urmărească pe hoţi, până când Udilă a început să arunce cu pietre spre maşină. A doua zi, tânărul a vândut lichidul de parbriz contra sumei de 20 de lei. Pentru această faptă, Udilă a fost condamnat de judecătorii păşcăneni, în decembrie anul trecut, la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, fiind recidivist.

După nici două săptămâni, magistraţii Judecătoriei Paşcani l-au avut din nou drept client pe Denis Udilă, de data aceasta în calitate de contrabandist. El fusese depistat în apropierea pieţei agroalimentare din Târgu Frumos cu 25 de pachete de ţigări Ashima şi 12 cutii de petarde Kometa Dragon. Pentru contrabandă şi operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice, Udilă a fost condamnat la 3 ani şi 11 luni de închisoare. Ambele sentinţe au fost atacate de Udilă, dosarele ajungând joi în faţa magistraţilor Curţii de Apel. Aceştia au stabilit termenele de judecată pentru zilele de 23, respectiv 24 martie.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow