25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Targu Frumos: Concurs pentru un post de medic la cabinetele scolare

primaria tg frumos

Primaria orasului Targu Frumos, anunta scoaterea la concurs pentru ocuparea unui post unic de personal contractual, vacant si anume medic la Cabinetele medicale scolare.

Din cauza faptului ca in orasul Targu Frumos exista 3 asistente medicale, si nici un medic pentru medicina scolara s-a luat decizia de a fi scos la concurs un post pe perioada nedeterminata.

Concursul va avea loc in doua etape, mai exact, pe data de 23 aprilie 2013, la ora 10.00 in sediul Primariei orasului Targu Frumos, se va desfasura proba proba scrisa iar pe 25 aprilie, de la ora 14.00, in aceeasi locatie candidatii vor sustine interviul.

Primarul Ionel Vatamanu, spune ca acest post a mai fost scos la concurs, insa atunci nu a fost ocupat din cauza faptului ca in conditiile de participare se impunea o vechime de minim 5 ani de zile. Astfel, administratia locala au retras aceasta conditie si spera ca postul sa fie ocupat cat mai curand.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune in termen de 10 zile lucrătoare  de la data afişării anunţului la sediul Primăriei Oras Targu Frumos, judetul Iasi, la Compartimentul Resurse Umane si Salarizare.

Candidatii trebuie sa respecte si o serie de conditii pentru inscriere: studii superioare de lungă durată cu diplomă de medic sau diploma de licenţă in medicină, certificat de membru în Colegiul Medicilor din România, avizat in condiţiile legii, certificat de medic specialist/primar

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow