18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Târgu Frumos: Câştigătorii campionatului la tenis de masă

  Ultimele știri

  Cel mai bun de la Campionatul de tenis de masă organizat de Asociaţia Super tineri – ASYRYS din Târgu Frumos este un tânăr din oraş pasionat de acest sport, Eduard. La competiţia organizată în weekend au participat 20 de persoane de diferite vârste, iar după meciurile ce au dus la finală s-au dat premiile ce au constat în materiale sportive.

  tenis de masa tg f

  Eduard Burgugiu este câştigătorul Campioantului orăşănesc de tenis de masă organizat duminică dimineaţă la Târgu Frumos. Din cei 20 de participanţi înscriși la concurs cel mai bun a câştigat. Elevul nu este la prima participare de acest gen. El vrea să se antreneze mai mult şi pe viitor muncă să îi fie recompensată în premii cât mai importante.

  Ocupanţii podiumului au mai fost –  locul al II-lea Andrei Filip, locul al III-lea Florin Niţă.

  La evenimentul care şi-a propus să descopere şi să promoveze pasionaţii de tenis de masă s-au inscris elevi din oraş, dar şi din comunele şi satele limitrofe. Şapte voluntari s-au implicat în organizarea concursului printre care si Paula Tărăbuţă reporter voluntar.

  Campionatul de Tenis de Masă face parte din proiectul Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos, un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

  Despre Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos:
  „Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos” urmăreşte încurajarea cetăţeniei active şi a participării tinerilor şi nu numai, la viaţa comunităţii. Obiectivele specifice ale Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, sunt:
  1. Să promoveze cetăţenia activă în rândul cetăţenilor din Tîrgu Frumos şi zonele rurale limitrofe, prin dezvoltarea unui centru de voluntariat care să ofere oportunităţi de dezvoltare personală pentru diverse grupuri ţintă, şi comunitară, pentru Tîrgu Frumos şi zonele limitrofe.
  2. Să includă grupuri vulnerabile, în special tineri cu dizabilităţi şi rromi prin activităţi specifice, în cadrul centrului de voluntariat.
  3. Să dezvolte parteneriate cu autorităţile publice locale, şcolile şi alte instituţii.
  4. Să dezvolte cultural comunitatea locală.

  În perioada 1 aprilie 2015 – 30 martie 2016, Centrul de Voluntariat şi-a propus să formeze şi să mobilizeze 200 de voluntari care să organizeze cel puţin 200 de evenimente de care să beneficieze cel puţin 10 000 de persoane.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet