17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Targu Frumos: Autoritatile locale sustin echipa de fotbal

foto tg frumos

Partida importanta pentru echipa locala din Targu Frumos, care disputa astazi, 19 iunie incepand cu ora 17.00, barajul de promovare in Liga a 3 a, pe teren neutru, mai exact pe stadionul din Dorohoi, impotriva reprezentantei judetului Suceava, FC Pojorata.

Acest lucru, nu a lasat indiferente autoritatile locale, care s-au implicat foarte serios in promovarea evenimentului. Mai mult, primarul Ionel Vatamanu, a pus la dispozitie 4 autocare suporterilor pentru a merge si a sustine echipa in aceasta importanta partida.

Presedintele Clubului Viitorul, Lili Ciobanu, ne-a declarat ca la partida de la Dorohoi, vor merge si primarul, viceprimarul si o parte din consilierii locali, pentru ca echipa sa fie cat mai motivata in realizarea obiectivului.

Plecarea catre Dorohoi, s-a facut la ora 13.30, din fata Primariei Targu Frumos, unde nu mai putin de 200 de suporteri au venit pentru a fi alaturi de preferatii lor. Conducerea clubului se bazeaza ca la meci vor fi prezenti inca 50 de suporteri care vor veni cu masinile personale.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow