20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Târgu Frumos are campioni

Târgu Frumos are campioni

Încă o dată și-au arătat priceprea la jocul de cuvinte jucătorii din Târgu Frumos. La cel mai recent eveniment de acest gen, câțiva dintre ei au fost desemnați campioni la nivel național. Rezultatele sunt o mândri și bucurie pentru Clubul Argus din oraș.

Târgu Frumos are campioni la jocul cuvintelor. La Turneul final al Campionatului Național Invidivual de Scrabble și la finala Campionatului Intercluburi, Clubul Saportiv Argus a fost reprezentat de 13 jucători care au obșinut rezultate mai mult decat mulțumitoare. Câțiva dintre jucători au fost desemnați campionii concursului.

Este vorba despre –

Campionatul Naţional Individual de Scrabble (CNIS 2016, Seniori şi Tineret)

Drobotă Darius – campion naţional la categoria prichindei (sportivi cu vârsta maximă de 11 ani)

Enea Iustin – campion  naţional la categoria cadeți (sportivi cu vârsta 12-15 ani) şi campion naţional absolut la categoria tineret (sportivi cu vârsta maximă de 20 de ani)

Radu Radu campion  naţional la categoria juniori (sportivi cu vârsta 16-20 de ani)

Romanescu Ioan –vicecampion  naţional la categoria decani (sportivi cu vârsta peste 60  de ani)

-Nistor Costea-locul trei naţional la categoria decani;

În cadrul competiției Campionatul Intercluburi (CNSI 2016) lotul de seniori a ocupat locul III iar cel de tineret un merituos loc I surclasând  cluburile U Cluj Napoca şi Preventis Iaşi.

Participarea jucătorilor din  Tg. Frumos la turneul final a fost o  etapă din cadrul proiectului “Promovarea jocului de scrabble ca sport de performanţă în oraşul Tg.Frumos”, proiect derulat de Clubul Sportiv Argus  cu sprijinul financiar al Primăriei Orașului Târgu Frumos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow