More

  Targu Frumos: Actiune de prevenire si combatere a infractiunilor

  Array

  politist-targu-frumos-urmarit-de-colegi

  In perioada 30-31 martie 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos împreună  reprezentanţi ai I.P.J. Iaşi au organizat  o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal ilegal cu produse accizabile, a furturilor din buzunare şi a cerşetoriei ocazie, cu care au fost legitimate 80 persoane, verificaţi 7 agenţi economici, iar  30 de autovehicule au fost  controlate, fiind aplicate  69 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8570 lei.

  De exemplu, Valerian P. a fost depistat in piata agroalimentara a orasului cand efectua acte de comert fara a avea afisate preturile prodselor comercializate, conform legii 12/1990. Un sofer a ramas pieton, dupa ce a fost depistat pe raza localitatii conducand sub influenta bauturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest barbatul a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l.

  A fost depistata si Vergina E din aceeasi localitate, care fiind sub influenta bauturilor alcoolice injura ca la usa cortului trecatorii din zona pietei. Femeia a fost sanctionata conform legii cu 300 lei amenda pentru disturbarea ordinii si linistii publice.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet