17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Targu Frumos: Actiune de prevenire si combatere a infractiunilor

politist-targu-frumos-urmarit-de-colegi

In perioada 30-31 martie 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos împreună  reprezentanţi ai I.P.J. Iaşi au organizat  o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal ilegal cu produse accizabile, a furturilor din buzunare şi a cerşetoriei ocazie, cu care au fost legitimate 80 persoane, verificaţi 7 agenţi economici, iar  30 de autovehicule au fost  controlate, fiind aplicate  69 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8570 lei.

De exemplu, Valerian P. a fost depistat in piata agroalimentara a orasului cand efectua acte de comert fara a avea afisate preturile prodselor comercializate, conform legii 12/1990. Un sofer a ramas pieton, dupa ce a fost depistat pe raza localitatii conducand sub influenta bauturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest barbatul a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l.

A fost depistata si Vergina E din aceeasi localitate, care fiind sub influenta bauturilor alcoolice injura ca la usa cortului trecatorii din zona pietei. Femeia a fost sanctionata conform legii cu 300 lei amenda pentru disturbarea ordinii si linistii publice.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow