-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Târgu Frumos: A spart şi furat de trei ori acelaşi bar. Cum a schimbat barul, cum a fost prins

Cât timp a rămas fidel aceluiaşi bar, pe care l-a spart în mai multe rânduri, un hoţ a reuşit să scape neprins. I s-a înfundat abia când a schimbat ţinta, atacând alt bar. În primul găsea din ce în ce mai puţini bani. S.B. a dat prima spargere în noaptea de 25/26 aprilie. Cu faţa acoperită cu o cagulă, a forţat geamul unui bar din Târgu Frumos, de unde sustras 2.420 de lei.

În noaptea de 11/12 iunie, şi-a acoperit faţa cu un tricou negru şi a atacat iar. A înlăturat gratiile geamului şi a intrat din nou în bar. De această dată, a ieşit cu 517 lei. După încă două săptămâni, tot noaptea, cu faţa acoperită de acelaşi tricou, a înlăturat iar gratiile şi a intrat pe acelaşi geam în bar. A ieşit cu 400 de lei, bani care s-au terminat repede.

Ca urmare, în noaptea de 7/8 iulie, a forţat cu ranga uşa glisantă a unui alt bar. De acolo a ieşit cu 810 lei, mai multe sticle de băutură, o pereche de căşti de telefon şi cheia unui autoturism. S.B. urmează să împlinească 18 ani abia în decembrie, aşa că a fost judecat ca minor. Infractorii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani nu pot fi condamnaţi cu privarea de libertate decât dacă legea prevede pentru fapta lor o pedeapsă de minimum 7 ani de închisoare. Or, furtul calificat este pedepsit de Codul Penal cu maximum 5 ani de închisoare.

Ca urmare, S.B. a fost condamnat la internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an şi 6 luni. Sentinţa Judecătoriei Paşcani a fost atacată de S.B., Curtea de Apel urmând să analizeze cazul peste o lună.

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow