5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Târgu-Frumos: A spart casa unei vecine însă nu a găsit nimic de valoare

doi-hoti-din-constanta-dau-lovitura-dupa-lovitura-au-spart-un-magazin-de-haine-si-o-farmacie-in-aceeasi-seara-141945La data de 11.12.2013, poliţiştii au fost sesizaţi de către  H. Violeta, de 49 ani, din com. Ion Neculce, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa vecinei sale , T.   Cornelia, care era plecată de acasă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos şi Postului de Poliţie Ion Neculce, s-a stabilit că din interior nu au fost sustrase bunuri, iar suspectul comiterii tentativei de furt calificat este C. Petru, de 18 ani, din comuna Ion Neculce. Acesta ar fi pătruns în locuinţă, cunoscând locul unde era ţinută cheia de la uşa de acces.

Poliţiştii vă recomandă  să nu lăsaţi cheia de la uşa de acces în locuinţă sub covoraşul din faţa acesteia, sau deasupra tocului de la uşă, ori în alte locuri apropiate de locuinţă,  întrucât infractorii pot verifica şi aceste posibilităţi, astfel riscând sa rămâneţi fără bunurile de valoare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow