18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Târgu Frumos: 7 străzi urmează să fie asfaltate

  Ultimele știri

  Mai multe străzi din oraşul Târgu Frumos urmează să fie modernizate. Au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici, iar în perioada următoare se va face licitaţie pentru a stabili firma care va executa lucrările. Proiectul a fost dezbătut şi votat în şedinţa extraordinară ce a avut loc astăzi, 11 aprilie începând cu ora 15.00 la sediul administraţiei locale.

  Este vorba de 7 străzi din oraş şi anume: strada Izvor, Doctor Borş, Plăieşilor, Trandafirilor, Narciselor, Aleea Petru Rareş şi Fundac 22 Decembrie 1989. Proiectul a primit vot favorabil din partea a 15 consilieri locali, iar în perioada următoare se va face licitaţie.

  Conform spuselor edilului local valoare proiectului depăşeşte 2 mil. lei, iar finanţarea va fi din bugetul local printr-un contract multianual. În prezent, administraţia locală are pentru acest proiect suma de 800 mii lei.

  Menţionăm că şedinţa extraordinară de astăzi a avut pe ordinea de zi 4 proiecte de investiţii printre care amenajare parcare piaţă şi un teren de sport multifuncţional.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet