24.2 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.2 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Târg tradiţional pentru producători şi meşteri populari, la Tătăruşi

Dacă sunteţi amatori de obiecţie şi produse tradiţionale aveţi ocazia să vizitaţi un târg tradiţional, organizat la sfârşitul acestei săptămâni în comuna Tătăruşi, odată cu “Zilele Rezervaţiei Forestiere”.
Evenimentul este organizat de Grupul de Acţiune Locală “Codrii Pascanilor” în zilele de 18 şi 19 august. Şi-au anunţat participarea zeci de meşteri populari şi producători din comunele învecinate care îşi vor expune produsele.
“Deşi suntem la prima ediţie şi-au anunţat participarea mai mulţi meşteri şi producători. Fierarii de la Motca vor expune obiecte tradiţionale folosite în gospodarii, de la Cristeşti avem producători de afine alune şi trufe, de la Tătăruşi, de dulceţuri şi ţuica iar din Cozmeşti cultivatori de legume. La Târgul Tradiţional al Meşterilor şi Producătorilor Agricoli şi-au anunţat participarea şi artişti populari care vor avea la vânzare diverse porturi tradiţionale” a spus pentru BIT TV Cristi Aioanei, din partea asociaţiei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
24.2 ° C
26.7 °
23.5 °
48 %
3.1kmh
75 %
mar
23 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI