23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Targ reusit de manuale si uniforme

Targ de manuale si uniforme la Colegiul Sadoveanu din Pascani. Aflata la cea de-a cincea editie, actiunea vine in sprijinul atat a absolventilor cat si a elevilor. In acest an organizarea si participarea au fost cu mult mai bune fata de anii trecuti iar participantii, multumiti.
Evenimentul a avut loc sambata incepand cu ora noua, in sala de sport a scolii. Pentru ca a devenit neincapatoare cateva standuri de prezentare au fost scoase si pe platoul de afara. Pe ele au fost expuse manuale si culegeri mai ales pentru pregatirea la bacalaureat dar si cateva uniforme.

Organizatorii spun ca aceasta actiune a devenit o traditie, folositoare atat elevilor cat si absolventilor de liceu. La targ au participat  aproape 100 de persoane. Unii au venit sa isi vanda manualele de care nu mai au nevoie sau culegerile de pe care au invatat , altii sa le cumpere pentru a reusi la scoala.

Cele mai cautate au fost culegerile de matematica si limba romana necesare pentru pregatirea examenului de maturitate.

La mare cautare au fost manualele pentru clasele de incepatori. Asta deaorece cele digitale intarzaie din cauza licitatiilor. Mentionam ca la solicitarea primului-ministru ca elevii claselor I şi a II-a să aibă cât mai repede manuale la dispoziţie, ministrul Educaţiei Naţionale a decis să extindă perioada de utilizare a manualelor vechi pentru clasa I, până la finalizarea licitaţiei privind manualele digitale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow