10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022

Târg de promovare a comunelor din preajma Pașcaniului

Zeci de comune din apropierea Pascaniului se pregatesc sa participe la un targ de promovare a localitatilor, prin traditii, producatori locali sau antreprenori, a carei editie ar urma sa aiba loc la inceput de toamna. Primarii s-au intalnit miercuri, 12 mai, la sediul administratiei locale din municipiu si au discutat cu reprezentanti de la Directia pentru Agricultura Iasi, despre cum ar urma sa fie organizat acest targ.

Fiecare comuna ar urma sa cumpere un cort din fondurile proprii, iar apoi, la data ce va fi stabilita, sa participe la evenimentul ce va avea loc in municipiul Pascani. Deocamdata, ca si locatie, sunt propuse doua zone, si anume, piateta din fata Primariei sau esplanada. Localnicii pot veni cu produse traditionale, isi pot prezenta afacerile sau zona comunei, astfel incat prin promovare sa devina mai cunoscuti.

Pe timpul targului, fiecare comuna ar urma sa aduca si artisti locali din zona, care sa asigure printr-un spectacol, voia buna.

De precizat este faptul ca la intalnirea cu primarii, ce a avut loc la Primaria Pascani – administratie locala care este implicata, de asemenea, in proiect, nu a fost invitata presa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow