2.4 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021
Array

Târg de nuntă, la Paşcani

Sfârşit de săptămâna cu târg la nuntă, la Paşcani. Cei care se pregătesc de cel mai mare eveniment din viaţă, au putut participa la un eveniment dedicat lor. În sala mare de la Hotelul Central din municipiu, au fost organizate standuri cu tot felul de servicii şi produse pentru nuntă. Fotografi profesionişti, formaţii de muzică, firme pentru decoruri festiveşi chiar meniuri speciale au fost pregătite pentru viitorii miri.

Duminică, de la ora 12:00, a avut loc cea de-a V-a ediţie a târgului de nunţi, organizat de Hotel Central. Evenimentul a fost, atât pentru viitorii miri, cât şi pentru profesioniştiidin acest domeniu, care şi-au prezentat ofertele. Participanţii au putut vizită standuri diverse, de la servicii foto-video şi până la meniuri sofisticate pentru marea petrecere.

Cei interesaţi au putut vedea şi care sunt tendinţele în materie de decor şi aranjamente florale, coafuri sau machiaj. De asemenea, viitorii miri şi-au putut alege şi invitaţiile de nuntă, colorate, elegante, simple sau haioase, dar şi destinaţia pentru luna de miere.

Nu a lipsit nici prezentarea meniurilor de nuntă, de la prăjituri şi torturi şi până la delicatese din peste sau carne. După câteva ore de la deschiderea evenimentului, a avut loc şi o degustare.

Menţionăm că la târg au fost şi specialişti în organizarea de evenimente, care au dat sfaturi mirilor, în ceea ce priveşte bugetul unei nunţi şi detaliile importante pentru o petrecere perfectă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI