10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Targ de masini in centrul orasului.Parcarile blocate de masinile puse la vanzare

Daca vrei sa iti cumperi o masina second –hand nu trebuie sa mai ajungi in targurile speciale din judetele Suceava, Bacau sau Cluj Napoca. Este suficient sa iesi in centrul orasului si gasesti pe alese, unele la preturi derizorii.

Sunt aduse de geambasii de masini si parcate saptamani sau luni de zile pe strazi si trotuare,  blocand astfel traficul rutier.

Adminsitratia locala spune ca astfel de practici sunt interzise si chiar sanctionate printr-o hotarare a Consiliului Local.

Cu toatea acestea zeci de astfel de masini sunt parcate in continuare in centrul orasului. Situatia este si in atentia Politiei Locale.

Chiar daca pana acum au fost date zeci de avertismente si amenzi, fenomentul este in continua crestere.Asta si din cauza ca proprietarii unor masini, cele inmatriculate in strainatate, sunt greu de identificat si sanctionat.

O situatie asemantoare cu cea din Pascani o intalnim si la Harlau. Acolo a intervenit Primaria pentru eliberarea parcarilor de pe strazi.

Mentionam ca la Pascani sunt  inregistrate peste 10.000 de masini in timp ce numarul locurilor de parcare amenajate este de  5 ori mai mic

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow