Slider

Târg de mărțișoare la Pașcani

Pregătirile sunt în toi pentru cea mai recentă ediție a târgului de mărțișoare făcute manual  la Pașcani. Evenimentul are loc și în acest an la Casa de Cultură din centrul orașului unde sunt așteptați cumpărtorii să achiziționeze mărțișoare sau obiecte unicat și de ce nu persoanlizate. Așadar nu vor lipsi accesoriile, felicitările, broșele, mărițișoarele dar și alte produse care să fie dăruite celor dragi la început de martie.

Mai sunt câteva zile până când se va deschide târgul de mărțișoare de la Pașcani. Acum se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea programată pe data de 23 februarie. Conducerea instituției de cultură a trimis deja invitațiile meșterilor populari din Municipiul Pașcani pentru a fi prezenți la târg, mai ales că standurile vor fi amenajate în holul Casei fără a se solicita chirie.

Așadar, doritorii sunt așteptați la târg în timpul programului de lucru a instituției. Cea de-a V a ediție se desfășoară în perioada 23 februarie – 2 martie. Prețurile produselor pornesc de la câțiva lei.

Slider