25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Târg de haine și obiecte de artizanat în centrul Pașcaniului

Târg de haine și obiecte de artizanat în centrul Pașcaniului. Începând de astăzi și până duminică seara, doritorii pot achiziționa, la prețuri mici, haine și veste de piele, blanuri, cojoace, dar și la alte obiecte numai bune în gospodăria omului.

Veniți tocmai de la Orăștie sau Arad câțiva producători vor sta în Pașcani patru zile pentru a arăta și vinde marfa făcută chiar de ei. Este vorba despre oale și castroane din lut, obiecte decorative de casă și grădină, dar și haine de calitate din piele, blană și cojoc.

La acest stand s-a vândut deja primul produs. O gospodină a cumpărat un coș de paie, împletit. Vezi video în cadrul știrilor INFOBIT.

Pentru cei nehotărâți, aveți de unde alege din zeci de modele de îmbrăcăminte. Comercianții spun că prețurile sunt reduse chiar și 50 la sută și că hainele sunt pentru toate gusturile.

De exemplu acest bărbat vinde haine de blană, făcute din vidră de apă sau nurcă. Prețurile sunt și de câteva mii de lei, însă totul se poate negocia.

De la târg nu lipsește și o rulotă cu rumenii colaci kurtos.

Târgul de haine și obiecte de artizant are loc în piațeta Mihail Sadoveanu din fata Casei de Cultură din Municipiu, până duminică seara. Ei au autorizație de la Primăria Pașcani, iar pentru un metru patrat plătesc 2 lei și 44 bani, pe zi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow