35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Târg de Crăciun, la o şcoală din Paşcani

Elevii unei şcoli din Paşcani au organizat un târg de Crăciun cu produse făcute chiar de ei. Adolescenţii au pus la vânzare căciuli şi fulare, felicitări, ornamente pentru sărbătorile de iarnă, bijuterii sau dulceţuri. Din banii strânşi în urmă vânzării se va cumpără ceva necesar pentru liceu.

targ de craciun 1

Târgul de Crăciun de la Liceul Teoretic „Miron Costin” a fost luat cu asalt de către elevii şcolii pentru a cumpăra primii produsele expuse spre vânzare. De exemplu, standul unde se vindeau împletituri, de la căciuli, vestute, botoşei şi fulare, a avut cea mai mare vânzare. Preţurile au pornit de la 10 lei.

targ de craciun 2
Şi la standul cu felicitări a fost aglomerat, mai ales de către cei mici care. Acet băiat spune că a ales cea mai frumoasă felicitare care o va dăruit mamei, în ajunul Crăciunului.

targ de craciun 3

Şi standul cu dulceţuri a fost căutat, iar borcanele pline cu bunătăţile făcute în casă s-au epuizat imediat. Preţurile au pornit de la 4 lei.

Târgul de Crăciun făcut de elevii Liceului „Miron Costin” din Paşcani a ajuns la a V a ediție. Elevii au fost coordonaţi de profesoara Simona Baciu iar pregătirile au început de câteva luni. Ideea a pornit în urmă cu câţiva ani, după un schimb de exeperienţa la o şcoală din Iaşi.

Menţionăm că organizatorii târgului împreună cu elevii participanţi vor hotărî pe ce se vor cheltuii banii strânşi în cadrul evenimentului, anul trecut fiind cumpărat un laptop.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow