22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Târg de carte la Pașcani și concurs de lecturi dedicate scriitorului Mihail Sadovenu

Târg de carte la Pașcani și concurs de lecturi dedicate scriitorului Mihail Sadovenu

Eveniment de amploare la Pașcani, organizat de către elevii și profesorii de la un liceu. Este vorba despre un târg de carte și concursuri de citit, manifestări dedicate scriitorului pășcănean Mihail Sadovenu.

Sute de elevi și cărți vor fi vineri dimineața, 4 noiembrie, în sala de sport a Liceului Teoretic “Miron Costin” din Pașcani, începând cu orele 11:00. Este vorba despre un târg de carte organziat de clubul de lectură în colaborare cu librăriile din oraș, acolo unde doritorii au ocazia să cumpere cărți de tot felul la prețuri foarte mici. Mai mult, vor fi standuri și cu cărți la mâna a doua.

Pentru a marca „Zilele Sadovenu” va avea loc și un concurs bazat pe lectura operei scriitorului pășcănean, unde vor participa elevi din primii ani de liceu de la școala organziatoare dar și de la alte școli.

Un alt eveniment desfășurat sub egida “Sadoveanu, fereastră câtre trecut” va avea loc în școală. Este vorba despre proiectul “Fii cool, citește!” unde se dorește implicarea mai multor elevi să descopere lumea cărților și poveștile din acestea, citind.  Organizatori sunt elevii din clasa a X a B ai liceeului împreună cu profesorul Maria Ungureanu.

foto articol – arhivă

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow