6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Targ de afaceri simulate

Peste 30 de firme din mai multe judete ale Moldovei vor participa timp de doua zile la un targ regional, organizat la Pascani. Nu sunt societati cu profit care activeaza pe piata, ci societati de exercitiu, infiintate de elevii din cadrul mai multor licee. Organizatorul evenimentul va oferi premii pentru cel mai bun stand, cel mai bun catalog sau cea mai buna mascota.

Liceul Nicolae Iorga din Pascani organizeaza vineri si sambata “Targul Regional al Firmelor de Exercitiu”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din oras, iar festivitatea de deschidere va fi maine la ora 12:00. Vor participa 36 de firme din sase judete ale Moldovei care au diferite obiecte de activitate. Peste 150 de elevi vor demonstra ca pot deveni oameni de afaceri de succes.

Fiecare firma isi va amanaja cate un stand unde va afisa produsele pe care le are la vanzare. Vor imparti materiale promotionale si vor incerca sa se faca remarcati pentru a castiga la cel putin una dintre sectiunile competitiei.

Festivitatea de premiere va avea loc sambata la ora 12:00. Cei care au avut cel mai bun stand sau catalog, cea mai buna prezentare sau cel mai bun site vor primi diplome si medalii din partea organizatorilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow