Aşa cum v-am mai informat, ediţia din acest an a Women Trophy Series la rugby în 7 feminin, al doilea eşalon valoric european, a adus reprezentativele României şi Germaniei la egalitate de puncte în fruntea ierarhiei, cele două formaţii promovând în 2020 Grand Prix Series, divizia de elită, dar mai ales au obţinut calificarea la turneul preolimpic, programat la sfârşitul săptămânii, la Kazan (Rusia). Reprezentativa României este condusă de antrenorul păşcănean Neculai Tarcan, cel care pregăteşte şi formaţiile de la Politehnica Iaşi, atât cea de senioare, cât şi cea de junioare fiind campioane naţionale en-titre şi deschid şi clasamentele actualului sezon (la Iaşi este ajutat la antrenamente de Gabriela Lepciuc, de Ioan Iftode, de prof. Viorica Ursanu, care se ocupă de pregătirea fizică, şi de medicul Valeriu Chirica)!

Lotul României s-a reunit luni la Snagov, după ce două dintre jucătoarele sale de bază, ieşencele Maria Atomi şi Georgiana Gabor, şi-au susţinut examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Iaşi. Din cele cincisprezece rugbiste convocate, alte şapte ieşence se vor număra probabil printre cele douăsprezece cu care Tarcan va aborda jocurile de la Kazan: Loredana Juncănariu, Ana Maria Sandu, Alina Diniţă, Mădălina Radu, Simona Roşca, Gabriela Buciumanu şi junioara Daniela Glodeanu. Mai mult, fosta lor colegă de club, Emilia Vizitiu, transferată la Agronomia Bucureşti, este căpitanul reprezentativei României.

CONTINUARE PE EVENIMENTUL DE IASI

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider