11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Tarabe scose de la naftalină. Unii producători vindeau pe jos

Tarabe scose de la naftalină. Unii producători vindeau pe jos

În timp ce o parte dintre piețari își țin marfa pe jos în piețele din Pașcani, zeci de tarabe moderne au stat depozitate în stația Raizer din oraș mai bine de doi ani de zile. Astăzi ele au fost scoase de la naftalină și puse în piața agroalimentară din zona deal a orașului după ce în majoritaatea duminicilor sau zile de sărbătoare comercianții și cumpărătorii s-au călcat în picioare din cauza aglomerației.

După câteva certuri și scandaluri sau chiar bătăi, reprezentații piețelor au decis să aducă din depozit câteva zeci de tarabe, loc numai bun pentru a fi comercializată marfa țăranilor ce înainte o expuneau pe jos, pe trotuare. Ele au fost aduse în această după amiază urmând să fie date în folosință chiar din următoarea zi.

Acestea, 70 la număr au fost depozitate timp de 2 ani în stația Raizer. Ele au fost cumpărate cand era viceprimar Vasile Axinte însă nu au fost date spre folosință pentru că se pare că erau prea mici pentru comerțul din piața agroalimentară din zona Vale Pașcani. Pentru ele s-a plătit la acea vreme suma de 95 mii lei.

Menționăm că în următoarea perioadă se vor achiziționa și câteva panouri pentru ca zona comercianților abulanți să fie clar delimitată.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI