12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Tarabe scose de la naftalină. Unii producători vindeau pe jos

Tarabe scose de la naftalină. Unii producători vindeau pe jos

În timp ce o parte dintre piețari își țin marfa pe jos în piețele din Pașcani, zeci de tarabe moderne au stat depozitate în stația Raizer din oraș mai bine de doi ani de zile. Astăzi ele au fost scoase de la naftalină și puse în piața agroalimentară din zona deal a orașului după ce în majoritaatea duminicilor sau zile de sărbătoare comercianții și cumpărătorii s-au călcat în picioare din cauza aglomerației.

După câteva certuri și scandaluri sau chiar bătăi, reprezentații piețelor au decis să aducă din depozit câteva zeci de tarabe, loc numai bun pentru a fi comercializată marfa țăranilor ce înainte o expuneau pe jos, pe trotuare. Ele au fost aduse în această după amiază urmând să fie date în folosință chiar din următoarea zi.

Acestea, 70 la număr au fost depozitate timp de 2 ani în stația Raizer. Ele au fost cumpărate cand era viceprimar Vasile Axinte însă nu au fost date spre folosință pentru că se pare că erau prea mici pentru comerțul din piața agroalimentară din zona Vale Pașcani. Pentru ele s-a plătit la acea vreme suma de 95 mii lei.

Menționăm că în următoarea perioadă se vor achiziționa și câteva panouri pentru ca zona comercianților abulanți să fie clar delimitată.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow