More

  Tanarul din Brăteşti care si-a ucis mama pentru ca nu i-a facut cozonac, ramane in arest

  Array

  Ieri, magistratii de la Tribunalul Iasi au decis prelungirea arestului preventiv cu inca 30 de zile pentru Mirel Mihaita Hogas, de 36 de ani, un individ care si-a ucis mama pentru simplu motiv ca nu i-a facut mancare buna de Sarbatorile Pascale.

  Procurorii au sustinut ca mai au de lucru la dosar si au solicitat o prelungire a mandatului de arestare. Crima a avut loc pe data de 18 aprilie 2014, in satul Bratesti, comuna Stolniceni-Prajescu, insa cadavrul femeii a fost gasit abia dupa cateva zile.

  “Dupa ce a consumat 2 litri de vin într-un interval de aproximativ 3 ore, inculpatul s-a enervat pentru faptul ca mama sa – victima Hogas Carolina – nu a gatit mâncare pentru Sarbatorile Pascale. Întâi a certat-o si a înjurat-o, victima refugiindu-se în spatele casei. Inculpatul a urmarit-o si a lovit-o cu pumnii si picioarele, dupa care a târât-o în interiorul unei anexe gospodaresti. Cadavrul a ramas în acel imobil pâna la data de 23.04.2014, când a fost gasit de niste rude alarmate de faptul ca nu au întâlnit victima în zilele de sarbatoare care au trecut”, au declarat procurorii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp