13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Tânărul care și-a înjunghiat prietenul, o lună la răcoare

Tanarul care si-a injunghiat prietenul de pahar, sambata seara, pe terasa unui local din zona Deal a municipiului Pascani, a fost arestat preventiv. Procurorii de la Tribunalul Iasi, cei care au preluat acest caz, continua cercetarile in dosarul penal deschis pentru infractiunea de tentativa de omor. Victima a fost transportata la un spital din Iasi si se afla in continuare in stare grava.

Pascaneanul Daniel Lungu, de 23 de ani, care si-a injughiat cu un cutit prietenul, cu trei ani mai mare, a fost arestat preventiv in cursul zilei de ieri. In sentinta afisata pe portalul instantei, este precizat faptul ca tanarul isi va petrece urmatoarele 30 de zile, pana pe data de 15 august, dupa gratii. Avocatul inculpatului a solicitat arestul la domiciliu, insa cererea a fost respinsa de judecatori.

Mentionam ca barbatul a fost retinut duminica pentru 24 de ore, de catre procurorii de la Tribunalul Iasi, cei care au preluat acest dosar penal deschis pentru infractiunea de tentativa de omor. Victima a fost tranportata la Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi, si potrivit celor spuse de anchetatori, prognosticul este inca rezervat din cauza ranii grave din zona abdomenului.

Procurorii iesenii au declarat ca cei doi tineri s-ar fi intors de curand din strainatate, iar scandalul ar fi izbucnit pe seama unor intamplari din trecut.

Arma cu care a fost comisa agresiunea a fost gasit de anchetatori asupra tanarului care a atacat.
Mentionam ca acesta a mai fost condamnat cu suspendare in trecut pentru abateri la regimul rutier.

Sursa foto Facebook

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow