21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Tânărul care l-a ucis pe pădurarul din Sirețel a fost condamnat

Un minor din județul Iași a fost pedepsit ieri de magistrați. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Ionuț Iosub la o internare de 7 ani într-un centru de detenție, pentru omor. Individul de 17 ani este acuzat că a ucis un pădurar, cu o secure

După moartea violentă suferită de un pădurar din județul Iași, un minor a fost pedepsit de magistrați! Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au emis sentința în cazul lui Ionuț Iosub. Magistrații l-au achitat pe individul de 17 ani pentru tâlhărie calificată, dar l-au condamnat la o internare de 7 ani într-un centru de detenție, pentru omor.
De asemenea, judecătorii au admis acțiunile formulate de rudele victimei și l-au obligat pe minor, împreună cu părinții săi, la plata unor despăgubiri în valoare totală de 120.000 de euro, drept daune morale, și 57.600 de lei, daune materiale. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Pădurar ucis cu securea într-o pădure din județul Iași

Procesul lui Ionuț Iosub a început pe data de 5 martie 2020. Asta, după ce minorul a fost reținut de pe 15 septembrie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Ionuț Iosub, un adolescent din Sirețel, pentru omor și tâlhărie calificată. Anchetatorii ieșeni au afirmat că individul l-a ucis pe pădurarul din localitate în toamna lui 2019.

Potrivit oamenilor legii, fapta a fost comisă pe 12 septembrie 2019, la orele serii, când tânărul a mers în Pădurea „Todoșoaia”, din localitatea Sirețel. În timpul zilei, individul doborâse un paltin de 6,5 metri și a așteptat lăsarea serii pentru a duce arborele acasă. Când a vrut să ia copacul, Ionuț Iosub a fost surprins de pădurarul Răducu G., în vârstă de 50 de ani. Pentru că s-a opus furtului, acesta a fost lovit brutal cu securea, în cap. Rănile au fost cumplite, pădurarul murind în scurt timp.

Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow