16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Tanarul care a fost injunghiat la o terasa din Pascani, a murit in aceasta dimineata

Tanarul care a fost injunghiat la sfarsitul saptamanii trecute,  la o terasa din municipiul Pascani, a murit in aceasta dimineata. Marian Grigore, in varsta de 26 de ani, s-a stins in jurul orei 5:00, la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi. Starea lui de sanatate s-ar fi agravat in tot acest timp, iar organismul a cedat, dupa cateva zile de lupta pentru supravietuire. 

 

Victima agresiunii din noaptea de sambata spre duminica, de la o terasa din apropierea Oficiului Postal din zona Deal Pascani, a murit in aceasta dimineata. Tanarul a pierdut lupta pentru supravietuire, dupa ce a trecut prin mai multe operatii si transfuzii de sange. Acesta a fost declarat decedat in jurul orei 5:00, de catre doctorii de la Spitalul „Sfantul Spiridon”, din Iasi, unde era internat de duminica.

Mentionam ca pascaneanul a fost injunghiat in zona abdominala. A fost preluat de la fata locului de un echipaj de ambulanta si transferat la Compartimentul de Primiri Urgente din Pascani. A fost operat de doua ori de medicii din cadrul Spitalulul Municipal din oras, iar apoi a fost transferat la clinica din Iasi.

Potrivit doctorilor ieseni, in tot acest timp a fost intubat.

Pe site-urile de socializare au inceput sa apara mesajele de regret si condoleante. Internautii cer sa se faca dreptate in acest caz, iar unii dintre ei acuza ca fapta a fost premeditata. Intr-unul din comentarii, este precizat faptul ca arma cu care a fost injunghiat tanarul, ar fi fost cumparata special pentru aceasta fapta, cu cateva zile inainte, de la un magazin din oras.

Mentionam ca agresorul, Daniel Lungu, de 23 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, iar magistratii vor decide in perioada ce urmeaza ce pedeapsa va primi pentru fapta sa.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow