More

  Tânără leșinată din cauza căldurii

  Array

  Temperaturile ridicate din ultimele zile au făcut prima victimă. O tânăra în vârstă de 20 ani din Paşcani a leşinat în această dimineaţă în plină stradă. Nefericitul eveniment a avut loc la ora 10.30 la intersecţia străzilor Veronica Micle cu Mihai Eminescu din zona Vale.

  Oamenii aflaţi prin apropiere i-au acordat primul ajutor şi au sunat de urgenţă la 112, iar un echipaj de la Staţia de Ambulanţă Paşcani s-a deplasat la faţa locului.

  Din primele informaţii se pare că tânăra avea probleme de sănătate, iar acestea s-au accentuat odată cu căldură. În aceste cazuri medicii recomandă persoanelor cu afecţiuni cronice să nu uite să îşi ia medicaţia şi să stea la umbră.

  Tot la Compartimentul de Primiri Urgenţe au ajuns în această dimineaţă doi bărbaţi care au căzut de la diferite înălţimi. Primul caz este al unui bărbat de 64 ani din Paşcani care s-a ales cu două coaste rupte şi mai multe lovituri la nivelul corpului după o căzătură de pe scară.

  Tot de pe scară a căzut în jurul orei 12.00 un bărbat de 40 ani din Ruginoasa. Deoarece îl durea coloana şi nu putea să se ridice de jos, familia a chemat de urgenţă ajutor medical, iar la faţa locului s-a deplasat o Ambulanţă care l-a transportat pe rănit la Spitalul Municipal din Paşcani.

  Menţionăm că în ultimele 24 de ore la Compartimentul de Primiri Urgenţe s-au prezentat un număr de 42 persoane cu diferite afecţiuni cronice sau victime ale unor accidente rutiere şi de muncă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI