O tânără din satul Gura Bâdiliței, comună Vânători, din apropierea Pascaniului a reuşit să îşi îndeplinească visul, la vârsta de 19 ani. Se numeşte Andreea Rogojanu, iar de aproximativ șase luni este subofițer la Jandarmeria Iaşi. Iată povestea ei de viaţă, relatata pentru jurnaliştii de la 7 est.ro

Povestea Andreei Rogojanu începe încă de la opt ani, când ea, împreună cu sora ei mai mare cu doi ani, se îmbrăcau cu uniforma de jandarm a tatălui. Zece ani mai târziu joaca Andreei, dar și a surorii a devenit realitate. Astazi, cele două tinere, alături de tatăl lor îmbracă acceași uniformă.

„Tatăl meu este cel care m-a influențat în mod direct, însă nu doar în perioada concursului de admitere ci cu câțiva ani în urmă, când și acum îmi aduc aminte cu drag că atât eu, cât și sora mea îmbrăcam uniforma tatei. Eram entuziasmate, drept dovadă, atât eu cât și sora mea am îmbrățișat această meserie. Tatăl meu este activ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, iar sora mea mai mare este membru activ în cadrul Grupării Mobile a Jandarmeriei Bacău. Ne cerem sfaturi, putem spune că atunci când ne strângem acasa suntem ca într-o ședință. Ne susținem și ne ajutăm unul pe celălalt”, a declarat Andreea Rogojanu, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

CONTINUARE PE 7EST.RO

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider